Werkwijze - Martijn Tillema
13561
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13561,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Werkwijze

Hoe ziet het ontwerptraject eruit?

 • Vrijblijvende kennismaking

  Alles begint met een kennismaking. Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om met u van gedachten te wisselen over de tuin, uw wensen en een mogelijk stappenplan. Klikt het, dan kan ik op basis hiervan een offerte opstellen als opmaat naar het werkelijke traject.

 • Modellen studie

  Ik maak vervolgens enkele schetsontwerpen voor uw tuin welke -samen met pakkende sfeer- en referentiebeelden- in een gesprek aan de vergadertafel worden gepresenteerd.

 • Concept ontwerp

  Vanuit de opmerkingen op de verschillende schetsen wordt een concept ontwerp gedestilleerd. In dit concept komen alle wensen en ideeën samen in een ontwerp dat het best bij jullie past.

 • Definitief ontwerp

  De opmerkingen op het concept ontwerp worden verwerkt tot een maatvast Definitief Ontwerp welke voor iedere hovenier of groenaannemer geschikt is om tot uitvoer te brengen.

 • Beplantings plan

  Het beplantingsplan is een ontwerp op zich. Hierin worden soorten, aantallen en aanplantmaten omschreven zodat dit voor de hovenier makkelijk tot uitvoer kan worden gebracht.

Uitvoeringsfase (optioneel)

De uitgewerkte tekeningen met materialenstaten, details en beplantingslijsten zijn voor de hovenier of (groen)aannemer zeer geschikt om tot uitvoer te brengen. Ik help u graag in het vinden van de juiste partijen en kan –indien gewenst- op vakkundige wijze het uitvoeringstraject begeleiden. De plannen geven meer dan voldoende houvast om eventueel ook zelf aan de gang te gaan, waarbij ik graag een steentje (of plantje) bijdraag. Deze stappen komen tijdens het proces allemaal aan bod en worden -net als het ontwerp zelf- als maatwerk vormgegeven.