Werkwijze

van ontwerp tot aanleg in duidelijke stappen

Hoe geven we het ontwerptraject vorm?

Alles begint met een kennismaking. Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om met u van gedachten te wisselen over de tuin, uw wensen en een mogelijk stappenplan. Klikt het, dan kan ik op basis hiervan een offerte opstellen als opmaat naar het werkelijke traject.

Ik maak vervolgens een ontwerp waarin ruimte is om zelf aan de gang te gaan, waarbij ik graag een steentje (of plantje) bijdraag. Besteedt u liever uit? Dat kan natuurlijk ook. De uitgewerkte tekeningen met materialenstaten, details en beplantingslijsten zijn voor de hovenier of (groen)aannemer zeer geschikt om tot uitvoer te brengen. Ik help u graag in het vinden van de juiste partijen en kan –indien gewenst- op vakkundige wijze het uitvoeringstraject begeleiden.

Wilt u alleen een beplantingsplan, of bent u opzoek naar een meer bescheiden ruimtelijk advies? Ook hiervoor kunt u bij mij terecht.

Schets voorbeeld 1

Helpt u mee?

In het verleden heb ik vaak een deel van de uitvoering samen met de klant verzorgd. Het zelf aanbrengen van bijvoorbeeld de beplantingen werkt zeer inspirerend en kan ervoor zorgen dat u zich nog meer ‘eigen’ voelt in uw tuin. Allemaal mogelijkheden. Niets moet, alles is bespreekbaar.

Mijn netwerk

Mijn netwerk is rijk aan beplantingsdeskundigen, boomverzorgers, (groen)technisch adviseurs, bouwkundig architecten en (groen)aannemers, waarmee ik vrijwel elke vraag kan beantwoorden. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Wellicht kunnen we samen op zoek gaan naar het juiste antwoord op uw vraag.

Schets voorbeeld 2

Van ontwerp tot aanleg in duidelijke stappen

Bij het ontwerpen van een tuin komt meer kijken dan alleen een schets. Ik help u indien gewenst van ontwerp naar aanleg en onderhoudsplan.

Portfolio downloaden
Top