Speelse, rijkbloeiende voortuin aan de Blaricumse dorpsrand

 

“De voortuin is het visitekaartje van onze woning. Wij wilden hier meer kleur en spanning aan toevoegen, beleefbaar vanuit onze woning alsook vanaf de straat. Al bij onze eerste ontmoeting proefden wij Martijns enthousiasme. Ook sloten zijn ideeën direct aan op die van ons. Wij vonden het prettig dat iemand zo met ons mee dacht, alsof het zijn eigen tuin betrof. Martijn heeft met een prachtig vormgegeven vaste plantenborder gezorgd dat thuiskomen een plezierige aangelegenheid is geworden!! En dat de buurt ook altijd even een “kijkje” neemt in onze tuin!”

Fam. Prummel-Kahlé, Blaricum

Tuin met meerdere gezichten

 

“We vinden het zo mooi geworden.”

Fam. De Waard, Huizen

 

Ontwerper en opdrachtgever vullen samen de plantvakken in

 

“Martijn wist dankzij een goed luisterend oor, een bezoek aan de plek en dankzij zijn kennis en kunde voor ons en onze kinderen een tuin te creëren die niet alleen ieder seizoen weer verrassend anders is, maar die ook perfect aansluit bij de wensen van ons gezin. De tuin is werkelijk een verlengstuk van en een parel rondom onze woning geworden met alle ruimte om te spelen, eten, loungen en gewoon volop van te genieten.”

Fam. Suurmeijer, Goirle

Gezamenlijk vormgeven aan een Brabantse tuin

 

“Tuinontwerp en -aanleg is een gouden combinatie. Alle facetten worden meegenomen vanuit kennis en passie. Een tuin waar bezoekers worden meegenomen in een echte tuinervaring. Wij genieten nu elke dag van deze bijzondere tuin! ”

Fam. De Vaan, Schijndel

Praktsich meedenken in het Ontwerptraject

 

“ Met het leuke en creatieve ontwerp van Martijn voor onze achtertuin, zijn we tot een mooi en tevreden resultaat  gekomen. Vooral het meedenken en het samen zoeken naar oplossingen hebben we zeer in hem gewaardeerd”

Fam. Verheul, Utrecht

 

Schetsen, verbeelden en ontwerpen aan tuin & meubilair

 

“Bij het herinrichten van de tuin hadden wij specifieke wensen. Veel planten wilden wij behouden, maar daarnaast wilden wij graag onze eigen stijl introduceren. Na het startgesprek in onze tuin heeft Martijn drie scenario’s tot schets verwerkt en met ons besproken. Hierbij is zijn creatieve inbreng duidelijk naar voren gekomen, mede door de toevoeging van een aantal verrassende objecten en het uitnutten van zichtlijnen. Het voorkeursmodel is door Martijn uitgewerkt tot een harmonieus eindontwerp waar oud en nieuw samenkomen en ruimtes optimaal worden benut. De beplanting is kleurrijk, rustgevend en uitnodigend: leuk voor ons, maar zeker ook voor de kinderen.”

Fam. Philips, Huizen

Top